Nieuws

Beste Websitebezoeker

Vanaf heden komen de schilderijen uit de serie van het Credo afzonderlijk te koop.
Heeft u interesse dan kunt u dit kenbaar maken via ons e-mailadres: info@annekekaai.nl

Beste websitebezoeker

Leuk dat je/u weer een bezoekje brengt aan mijn site.
Ik heb een lange tijd niets van mij laten horen, maar daar komt nu weer verandering in. Na een jaar van 3 darmoperaties, chemo’s en 3 maanden lang in het ziekenhuis te hebben gelegen, ben ik nu 3,5 maand thuis en gaat het aardig goed, een wonder!
Ik ben God zeer dankbaar dat hij mij de kracht heeft gegeven om deze zware periode door te komen en dat ik weer mag zijn wie ik nu ben. Ook de vele liefdevolle mensen dichtbij en veraf zijn mij tot grote steun geweest. Honderden kaarten en apps met bemoedigende teksten hebben mij zeer gesterkt.
Ik mag weer genieten van kinderen en kleinkinderen, al wordt persoonlijk contact nu door het coronavirus helaas verhinderd, maar gelukkig kunnen we face-timen!

In een rustig tempo ben ik weer met mijn werk begonnen, heerlijk in mijn atelier.
Ik bid dat het Licht mij weer zal inspireren tot het maken van mijn schilderijen.

Ook hoop en bid ik dat het coronavirus, dat ons wereldwijd verlamd, ingedamd zal worden. Dat we kracht krijgen om er gezamenlijk tegen te vechten, zodat het gewone leven, dankzij alle mensen die zich voor de ander inzetten, weer hervat zal kunnen worden.

Warme groet, Anneke Kaai

Nieuwsbericht April 2019

 

Leuk dat u een bezoeker bent van mijn website.

Een paar maanden geleden heb ik nieuwe ideeën gelanceerd voor deze Link NIEUWS.

Helaas heb ik al deze ideeën moeten cancelen, daar bij mij darmkanker werd geconstateerd (begin april 2019) en ik geopereerd moest worden. Daar de tumor op een zeer gecompliceerde plaats vastzit, is deze operatie niet gelukt en moet ik eerst chemokuren ondergaan om de operatie voor de tweede keer te laten plaatsvinden zodat de tumor wel weggenomen zal kunnen worden. Door de lange ziekte- en herstelperiode ben ik genoodzaakt om voorlopig van mijn activiteiten af te zien.

Ik hoop dat ik na een periode van wat rustig aandoen toch me weer kan wijden aan de tekst: ‘Ik zal getuigen van Uw heerlijk Licht’.

Warme groet,

Anneke Kaai

Nieuwe Website Online

Mijn nieuwe website is online! Ik wil mijn webbouwer Vladimir van Fishtank Media heel hartelijk bedanken voor de geweldige samenwerking bij de totstandkoming van mijn mooie nieuwe website.